KARADAG BAKERIES

KARADAG BAKERIES Turkse Pizza's - Broodjes - Kapsalons - Dürüms

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1101 beoordelingen
22 jun 2021 om 22:12 Schitterend snel bezorgd en lekker warm. Goeie kwaliteit.
18 jun 2021 om 20:36 Heerlijk eten.. kapsalon kip…Turkse pizza…Eten was nog goed warm! Netjes op tijd bezorgd!
14 jun 2021 om 20:29 Broodje vergeten, overige eten koud en telefonisch onbereikbaar. Direct de vuilnisbak in.
31 mei 2021 om 20:19 Eten was top alleen de bezorging was te laat
29 mei 2021 om 20:46 Het eten werd snel en warm bezorgd. Top!
28 mei 2021 om 23:58 Was volgens mij niet goed hang al de hele avond boven de pot en me vriend aan de rees
28 mei 2021 om 21:22 Was heerlijk lekker warm
27 mei 2021 om 22:24 Als je een Turkse pizza Döner kebab bestelt en een Turkse pizza zónder vlees bezorgd krijgt wil je dat kenbaar maken. Via je mobiel hoor je dan: ‘Dit nummer is momenteel niet bereikbaar’! Zo krijg je natuurlijk nóóit klachten!! BIJ DEZE!
27 mei 2021 om 19:25 Eten was niet warm en salade zat er niet bij
21 mei 2021 om 23:27 8 minuten nadat ik het besteld had, was het er al. Dat moet een nieuw record zijn.
21 mei 2021 om 20:04 Eten was goed en warm. Alleen zat in de Turkse pizza een groot gat, lastig eten. Doet verder niets af aan de smaak!!
21 mei 2021 om 9:27 Eten was niet warm!!!